Σαν σήμερα: Οι επαναστάτες μπαίνουν στην Πάτρα!

Σαν σήμερα: Οι επαναστάτες μπαίνουν στην Πάτρα! - Γεια σου φίλε MOVE ΣΗΜΕΡΑ ΝΕΑ, Στο άρθρο που διαβάζετε αυτή τη φορά με τον τίτλο Σαν σήμερα: Οι επαναστάτες μπαίνουν στην Πάτρα!, έχουμε προετοιμαστεί καλά για αυτό το άρθρο μπορείτε να διαβάσετε και να κατεβάσετε τις πληροφορίες σ 'αυτό. ελπίζουμε πλήρωση των θέσεων άρθρο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, άρθρο ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, άρθρο ΠΟΛΙΤΙΚΗ, άρθρο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, άρθρο ΥΓΕΙΑ, άρθρο HEAVY, γράφουμε μπορεί να καταλάβει. Λοιπόν, καλή ανάγνωση.

τίτλος : Σαν σήμερα: Οι επαναστάτες μπαίνουν στην Πάτρα!
Σύνδεσμος : Σαν σήμερα: Οι επαναστάτες μπαίνουν στην Πάτρα!

Διαβάστε επίσης


Σαν σήμερα: Οι επαναστάτες μπαίνουν στην Πάτρα!


Σαν σήμερα: Οι επαναστάτες μπαίνουν στην Πάτρα!

Η επανάσταση του 1821 έχει αρχίσει και οι ελληνικές δυνάμεις απελευθερώνουν τις πόλεις της Πελοποννήσου από του τουρκικό ζυγό. Σαν σήμερα οι επαναστάτες μπήκαν στην Πάτρα.

Ο Ιωάννης Παπαδιαμαντόπουλος και ο Ανδρέας Λόντος υψώνουν επαναστατική σημαία (κόκκινη με μαύρο σταυρό στη μέση). Ο Παλαιών Πατρών Γερμανός κατασκευάζει ξύλινο σταυρό, τον οποίο τοποθετεί στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου. Στο σταυρό αυτό ορκίζονται οι επαναστάτες.



Λίγα χιλιόμετρα πιο νότια ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης με 2.000 άνδρες καταλαμβάνει τους λόφους της Καλαμάτας προς τη Σπάρτη. Ο Παπαφλέσσας με τον Αναγνωσταρά και τον Σταματελόπουλο «πιάνουν» την άλλη πλευρά. Η πόλη βρίσκεται σε ελληνικό κλοιό.


Έτσι, το άρθρο Σαν σήμερα: Οι επαναστάτες μπαίνουν στην Πάτρα!

δηλαδή όλα τα άρθρα Σαν σήμερα: Οι επαναστάτες μπαίνουν στην Πάτρα! Αυτή τη φορά, ελπίζουμε ότι μπορεί να προσφέρει οφέλη σε όλους σας. Εντάξει, μπορείτε να δείτε σε μια θέση σε άλλα άρθρα.

Τώρα διαβάζετε το άρθρο Σαν σήμερα: Οι επαναστάτες μπαίνουν στην Πάτρα! η διεύθυνση του συνδέσμου https://movetodays.blogspot.com/2019/03/blog-post_3969.html

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε δωρεάν ενημερώσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

0 Response to "Σαν σήμερα: Οι επαναστάτες μπαίνουν στην Πάτρα!"

Δημοσίευση σχολίου