Φτιάχνω μικρές σόμπες και συσκευές παρασκευής φαγητού από 3 υλικά που τα πετάμε πολύ συχνά (εικόνες βήμα βήμα)

Φτιάχνω μικρές σόμπες και συσκευές παρασκευής φαγητού από 3 υλικά που τα πετάμε πολύ συχνά (εικόνες βήμα βήμα) - Γεια σου φίλε MOVE ΣΗΜΕΡΑ ΝΕΑ, Στο άρθρο που διαβάζετε αυτή τη φορά με τον τίτλο Φτιάχνω μικρές σόμπες και συσκευές παρασκευής φαγητού από 3 υλικά που τα πετάμε πολύ συχνά (εικόνες βήμα βήμα), έχουμε προετοιμαστεί καλά για αυτό το άρθρο μπορείτε να διαβάσετε και να κατεβάσετε τις πληροφορίες σ 'αυτό. ελπίζουμε πλήρωση των θέσεων άρθρο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, άρθρο ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, άρθρο ΠΟΛΙΤΙΚΗ, άρθρο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, άρθρο ΥΓΕΙΑ, άρθρο HEAVY, γράφουμε μπορεί να καταλάβει. Λοιπόν, καλή ανάγνωση.

τίτλος : Φτιάχνω μικρές σόμπες και συσκευές παρασκευής φαγητού από 3 υλικά που τα πετάμε πολύ συχνά (εικόνες βήμα βήμα)
Σύνδεσμος : Φτιάχνω μικρές σόμπες και συσκευές παρασκευής φαγητού από 3 υλικά που τα πετάμε πολύ συχνά (εικόνες βήμα βήμα)

Διαβάστε επίσης


Φτιάχνω μικρές σόμπες και συσκευές παρασκευής φαγητού από 3 υλικά που τα πετάμε πολύ συχνά (εικόνες βήμα βήμα)


Δεκάδες υλικά που στη σημερινή καταναλωτική κοινωνία είναι για πέταμα μπορείτε αντί να τα στείλετε στον κάδο  να τα αποθηκεύσετε και στην κρίσιμη ώρα να σας βοηθήσουν τόσο στο να ζεσταθείτε, όσο και να μαγειρέψετε ή ζεστάνετε το φαγητό σας. 

Πάμε όμως να δούμε πως με έναν πολύ απλό τρόπο μπορείτε να φτιάξετε αυτές τις φορητές συσκευές: 

Καταρχήν το βασικό υλικό είναι τα κονσερβοκούτια, κάθε μεγέθους και κάθε είδους, αρκεί να είναι μεταλλικά.  Το δεύτερο υλικό είναι το χοντρό χαρτόνι με τις κυψέλες. Και το τρίτο υλικό είναι τα χρησιμοποιημένα κεριά. 



Καταρχήν κόβουμε σε λωρίδες το χαρτόνι ύψους στα 2/3 του ύψους της κονσέρβας που έχουμε. Προσοχή το ύψος του χαρτονιού να είναι βαθμιδωτό. Δλδ στο κέντρο του σπειρώματος που θα δημιουργήσουμε το χαρτόνι θα είναι στα 2/3 ενώ στην άκρη στο 1/3. 

Μετά βάζουμε μέσα τις λωρίδες χαρτονιού σχηματίζοντας σπύρωμα. Όπως είπαμε και στην προηγούμενη παράγραφο στο κέντρο πρέπει το χαρτόνι να είναι πιο ψηλό, να εξέχει του υπολοίπου γιατί αυτό το κομμάτι θα χρησιμεύει όπως το γνωστό μας φιδάκι. Θα καίγεται λίγο λίγο. 

Το μήκος των κομματιών θα το ρυθμίσετε εσείς, όπως και τα τεμάχια που θα χρειαστείτε και είναι σε συνάρτηση του μεγέθους της κονσέρβας. Για την κλασσική κονσέρβα τόνου των 150 γραμ. θα χρειαστείτε ένα κομμάτι χαρτόνι 12-14 εκατοστά. 

Αφού τοποθετήσετε το χαρτόνι σε σπείρωμα μέσα στο κονσερβοκούτι τότε πάμε στο δεύτερο υλικό, που είναι το κερί. Το κερί πρέπει να είναι λιωμένο. Χρησιμοποιείστε ένα δοχείο για να λιώσετε παλιά κεριά με τη μέθοδο μπεν μαρί. Δηλαδή για όσους δεν γνωρίζουμε ζεσταίνουμε μια κατσαρόλα με νερό και στο πάνω μέρος πολύ προσεκτικά τοποθετούμε ένα μικρότερο κατσαρολάκι ή κουτί απο κονσέρβα και εκεί ρίχνουμε τα κεριά,

 Μετά από λίγα λεπτά θα αρχίσουν να λιώνουν. Μόλις γίνουν ρευστό και όπως είναι ακόμα ζεστά περιχύνουμε το χαρτί μέχρι το σημείο που προεξέχει το κομμάτι του κέντρου του σπειρώματος, προσέχοντας απλά να περιβρέξουμε, όχι όμως να το καλύψουμε, γιατί αυτό θα χρησιμοποιηθεί ως φιτίλι, όπως η εικόνα. 

Η μικρή κονσέρβα (όπως του τόνου) επαρκεί για να 2 ώρες συνεχούς καύσης. 

Ανάλογα με τα μέγεθος της κονσέρβας που χρησιμοποιούμε μια τέτοια αυτοσχέδια συσκευή μπορεί να ζεστάνει ακόμα και ένα μικρό δωμάτιο (στην περίπτωση της κονσέρβας 1 κιλού).  Φυσικά η λύση αυτή είναι για ακραίες καταστάσεις και δεν επαρκεί για την θέρμανση σας. 

Ένας πολύ σημαντικός λόγος, πλέον να μην πετάς κονσέρβες, κεριά και χοντρά χαρτόνια. 

Με 50 τέτοιες συσκευές σε απλή κονσέρβα έχεις εξασφαλίσει τον τρόπο για να ζεσταίνεις το φαγητό σου για έναν ολόκληρο χρόνο. 





ΠΗΓΗ


Έτσι, το άρθρο Φτιάχνω μικρές σόμπες και συσκευές παρασκευής φαγητού από 3 υλικά που τα πετάμε πολύ συχνά (εικόνες βήμα βήμα)

δηλαδή όλα τα άρθρα Φτιάχνω μικρές σόμπες και συσκευές παρασκευής φαγητού από 3 υλικά που τα πετάμε πολύ συχνά (εικόνες βήμα βήμα) Αυτή τη φορά, ελπίζουμε ότι μπορεί να προσφέρει οφέλη σε όλους σας. Εντάξει, μπορείτε να δείτε σε μια θέση σε άλλα άρθρα.

Τώρα διαβάζετε το άρθρο Φτιάχνω μικρές σόμπες και συσκευές παρασκευής φαγητού από 3 υλικά που τα πετάμε πολύ συχνά (εικόνες βήμα βήμα) η διεύθυνση του συνδέσμου https://movetodays.blogspot.com/2019/03/3.html

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε δωρεάν ενημερώσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Related Posts :

0 Response to "Φτιάχνω μικρές σόμπες και συσκευές παρασκευής φαγητού από 3 υλικά που τα πετάμε πολύ συχνά (εικόνες βήμα βήμα)"

Δημοσίευση σχολίου