Κυριακάτικο Τραπέζι: Σκιουφιχτά με Απάκι Κοτόπουλο!

Κυριακάτικο Τραπέζι: Σκιουφιχτά με Απάκι Κοτόπουλο! - Γεια σου φίλε MOVE ΣΗΜΕΡΑ ΝΕΑ, Στο άρθρο που διαβάζετε αυτή τη φορά με τον τίτλο Κυριακάτικο Τραπέζι: Σκιουφιχτά με Απάκι Κοτόπουλο!, έχουμε προετοιμαστεί καλά για αυτό το άρθρο μπορείτε να διαβάσετε και να κατεβάσετε τις πληροφορίες σ 'αυτό. ελπίζουμε πλήρωση των θέσεων άρθρο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, άρθρο ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, άρθρο ΠΟΛΙΤΙΚΗ, άρθρο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, άρθρο ΥΓΕΙΑ, άρθρο HEAVY, γράφουμε μπορεί να καταλάβει. Λοιπόν, καλή ανάγνωση.

τίτλος : Κυριακάτικο Τραπέζι: Σκιουφιχτά με Απάκι Κοτόπουλο!
Σύνδεσμος : Κυριακάτικο Τραπέζι: Σκιουφιχτά με Απάκι Κοτόπουλο!

Διαβάστε επίσης


Κυριακάτικο Τραπέζι: Σκιουφιχτά με Απάκι Κοτόπουλο!

σκιουφτιχτά

Μέχρι και λίγα χρόνια πριν το Κυριακάτικο τραπέζι ήταν ιερό. Το μενού αποφασιζόταν τουλάχιστον μία ημέρα πριν και όλοι ακύρωναν οποιαδήποτε άλλη δουλειά, για να απολαύσουν το οικογενειακό γεύμα. Πόσο μάλλον αν πρόκειται για σκιουφιχτά Κρητικά μακαρόνια με απάκι κοτόπουλο και κρεμώδες Κρητικό τυρί. Μικρές μπουκιές παραδείσου στο πιάτο σας!

Τα υλικά που θα χρειαστούμε για το Κυριακάτικο τραπέζι με σκιουφιχτά με απάκι κοτόπουλο είναι:
1 πακέτο σκιουφιχτά
1 κρεμμύδι
1 σκ σκόρδο
300 γρ. απάκι κοτόπουλο Αγροκτήματα Κρήτης Μανωλιτσάκης
300 γρ. κρεμώδες Κρητικό τυρί
Παλαιωμένη γραβιέρα
2 κρόκους αυγών Αγροκτήματα Κρήτης Μανωλιτσάκης
200 Ml από το ζουμί που βράσανε τα μακαρόνια
2 κ.σ στακοβούτυρο.
αλάτι-πιπέρι

Επί το έργον:
Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε τα σκιουφιχτά και τα κατεβάζουμε να είναι μισοψημένα. Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο,αφού πρώτα τα έχουμε κάνει πολτό στο μπλέντερ.Κόβουμε το απάκι σε μικρά καρεδάκια και τσιγαρίζουμε όλα μαζί. Βάζουμε το μισό κρεμώδες τυρί στο τηγάνι με 2-3 κουταλιές τις σούπας ζωμό απο τα μακαρόνια.
Ανακατεύουμε.
Σε ένα μπολ δίπλα βάζουμε το υπόλοιπο κρεμώδες τυρί τους κρόκους, το ζωμό,αλάτι πιπέρι και χτυπάμε καλά να γίνουν ένα μείγμα.Σουρώνουμε τα σκιουφιχτά (κρατώντας τα ζουμερά) και τα επιστρέφουμε στην κατσαρόλα. Ρίχνουμε το μείγμα των αυγών και το απάκι με τα κρεμμύδια στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε καλά σε χαμηλή φωτιά.
Σε ένα μικρό τηγανάκι καίμε το στακοβούτυρο (να καπνίσει στις άκρες το τηγανάκι). Το προσθέτουμε στη μακαρονάδα μας,τρίβουμε γραβιέρα και σερβίρουμε αμέσως!

Φώτο   Ρεπορτάζ    Διονύσιος   Κούρτης 


Έτσι, το άρθρο Κυριακάτικο Τραπέζι: Σκιουφιχτά με Απάκι Κοτόπουλο!

δηλαδή όλα τα άρθρα Κυριακάτικο Τραπέζι: Σκιουφιχτά με Απάκι Κοτόπουλο! Αυτή τη φορά, ελπίζουμε ότι μπορεί να προσφέρει οφέλη σε όλους σας. Εντάξει, μπορείτε να δείτε σε μια θέση σε άλλα άρθρα.

Τώρα διαβάζετε το άρθρο Κυριακάτικο Τραπέζι: Σκιουφιχτά με Απάκι Κοτόπουλο! η διεύθυνση του συνδέσμου https://movetodays.blogspot.com/2019/02/blog-post_759.html

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε δωρεάν ενημερώσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Related Posts :

0 Response to "Κυριακάτικο Τραπέζι: Σκιουφιχτά με Απάκι Κοτόπουλο!"

Δημοσίευση σχολίου