Πεντανόστιμη Αγιορείτικη Ψαρόσουπα: Η Ιδανική Συνταγή για το Κρύο

Πεντανόστιμη Αγιορείτικη Ψαρόσουπα: Η Ιδανική Συνταγή για το Κρύο - Γεια σου φίλε MOVE ΣΗΜΕΡΑ ΝΕΑ, Στο άρθρο που διαβάζετε αυτή τη φορά με τον τίτλο Πεντανόστιμη Αγιορείτικη Ψαρόσουπα: Η Ιδανική Συνταγή για το Κρύο, έχουμε προετοιμαστεί καλά για αυτό το άρθρο μπορείτε να διαβάσετε και να κατεβάσετε τις πληροφορίες σ 'αυτό. ελπίζουμε πλήρωση των θέσεων άρθρο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, άρθρο ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, άρθρο ΠΟΛΙΤΙΚΗ, άρθρο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, άρθρο ΥΓΕΙΑ, άρθρο HEAVY, γράφουμε μπορεί να καταλάβει. Λοιπόν, καλή ανάγνωση.

τίτλος : Πεντανόστιμη Αγιορείτικη Ψαρόσουπα: Η Ιδανική Συνταγή για το Κρύο
Σύνδεσμος : Πεντανόστιμη Αγιορείτικη Ψαρόσουπα: Η Ιδανική Συνταγή για το Κρύο

Διαβάστε επίσης


Πεντανόστιμη Αγιορείτικη Ψαρόσουπα: Η Ιδανική Συνταγή για το Κρύο

ψαρόσουπα

Πεντανόστιμη ψαρόσουπα, ένα εξαιρετικό πιάτο για τον κρύο καιρό, φτιαγμένο με μεράκι, βασισμένο σε μία παραδοσιακή συνταγή, όπως ακριβώς την φτιάχνουν οι Πατέρες στο Περιβόλι της Παναγιάς (Άγιο Όρος).

Η αγιορείτικη ψαρόσουπα, είναι ένα ξεχωριστό πιάτο υψηλής θρεπτικής αξίας και παράλληλα χαμηλής θερμιδικής απόδοσης. Τα υλικά που θα χρειαστούμε για να φτιάξουμε την αγιορείτικη ψαρόσουπα είναι απλά.
1 κιλό ψάρια διάφορα για βραστά
2 κρεμμύδια
1 ματσάκι σέλινο
4 καρότα
2 πράσινες πιπεριές
1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
4 πατάτες μέτριες
¼ φλιτζάνι λάδι
Αλάτι, πιπέρι
½ φλιτζάνι ρύζι


Επί το έργον:
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα ψάρια. Καθαρίζουμε τα λαχανικά. Βράζουμε σε 1.5 λίτρο νερό τα ψάρια μαζί με τα λαχανικά ολόκληρα, εκτός  από τον άνηθο. Όταν βράσουν όλα καλά βγάζουμε τα λαχανικά και τα περνάμε από το μπλέντερ ή από τον μύλο των λαχανικών, εκτός μόνο από τις πιπεριές που τις αφαιρούμε. Σουρώνουμε τα ψάρια, τα αφαιρούμε και βάζουμε το  ζουμί σε μια κατσαρόλα. Ρίχνουμε μέσα επίσης το λάδι, τον άνηθο, αλάτι και τα πολτοποιημένα λαχανικά. Όταν πάρουν βράση όλα μαζί, ρίχνουμε το ρύζι και ανακατεύουμε για 10 λεπτά. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα και ρίχνουμε λεμόνι και πιπέρι.
Tip: Εάν σας αρέσουν τα καυτερά πιάτα μπορείτε να προσθέσετε φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ή ακόμα και κόκκινο πιπέρι καγιέν. Καλή σας απόλαυση!

Φώτο   Ρεπορτάζ    Διονύσιος   Κούρτης 


Έτσι, το άρθρο Πεντανόστιμη Αγιορείτικη Ψαρόσουπα: Η Ιδανική Συνταγή για το Κρύο

δηλαδή όλα τα άρθρα Πεντανόστιμη Αγιορείτικη Ψαρόσουπα: Η Ιδανική Συνταγή για το Κρύο Αυτή τη φορά, ελπίζουμε ότι μπορεί να προσφέρει οφέλη σε όλους σας. Εντάξει, μπορείτε να δείτε σε μια θέση σε άλλα άρθρα.

Τώρα διαβάζετε το άρθρο Πεντανόστιμη Αγιορείτικη Ψαρόσουπα: Η Ιδανική Συνταγή για το Κρύο η διεύθυνση του συνδέσμου https://movetodays.blogspot.com/2019/02/blog-post_3527.html

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε δωρεάν ενημερώσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Related Posts :

0 Response to "Πεντανόστιμη Αγιορείτικη Ψαρόσουπα: Η Ιδανική Συνταγή για το Κρύο"

Δημοσίευση σχολίου