“Μιλά” το Διάστημα! Επιστήμονες Παίρνουν Επαναλαμβανόμενα Ραδιοσήματα από Γαλαξία 1,5 Δισ. Έτη Φωτός Μακριά!

“Μιλά” το Διάστημα! Επιστήμονες Παίρνουν Επαναλαμβανόμενα Ραδιοσήματα από Γαλαξία 1,5 Δισ. Έτη Φωτός Μακριά! - Γεια σου φίλε MOVE ΣΗΜΕΡΑ ΝΕΑ, Στο άρθρο που διαβάζετε αυτή τη φορά με τον τίτλο “Μιλά” το Διάστημα! Επιστήμονες Παίρνουν Επαναλαμβανόμενα Ραδιοσήματα από Γαλαξία 1,5 Δισ. Έτη Φωτός Μακριά!, έχουμε προετοιμαστεί καλά για αυτό το άρθρο μπορείτε να διαβάσετε και να κατεβάσετε τις πληροφορίες σ 'αυτό. ελπίζουμε πλήρωση των θέσεων άρθρο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, άρθρο ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, άρθρο ΠΟΛΙΤΙΚΗ, άρθρο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, άρθρο ΥΓΕΙΑ, άρθρο HEAVY, γράφουμε μπορεί να καταλάβει. Λοιπόν, καλή ανάγνωση.

τίτλος : “Μιλά” το Διάστημα! Επιστήμονες Παίρνουν Επαναλαμβανόμενα Ραδιοσήματα από Γαλαξία 1,5 Δισ. Έτη Φωτός Μακριά!
Σύνδεσμος : “Μιλά” το Διάστημα! Επιστήμονες Παίρνουν Επαναλαμβανόμενα Ραδιοσήματα από Γαλαξία 1,5 Δισ. Έτη Φωτός Μακριά!

Διαβάστε επίσης


“Μιλά” το Διάστημα! Επιστήμονες Παίρνουν Επαναλαμβανόμενα Ραδιοσήματα από Γαλαξία 1,5 Δισ. Έτη Φωτός Μακριά!

“Μιλά” το διάστημα! Επιστήμονες παίρνουν επαναλαμβανόμενα ραδιοσήματα από γαλαξία 1,5 δισ. έτη φωτός μακριά! | Newsit.gr
Γη ακούει διάστημα! Είναι μόλις η δεύτερη φορά που οι ειδικοί λαμβάνουν παρόμοια επαναλαμβανόμενα εξωγήινα ακούσματα από τόσο μακριά.
Συνήθως, ανάλογες ηχητικές λήψεις θεωρούνται αποτέλεσμα αστρικών εκρήξεων, που διαρκούν μόλις ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου, αλλά εκτοξεύονται με την ίδια ποσότητα ενέργειας που ο ήλιος χρειάζεται για να παράγει 12 μήνες!
Πιθανώς το πιο συναρπαστικό είναι το γεγονός ότι από τις αστραπιαίες εκρήξεις που εντοπίστηκαν, μέχρι στιγμής, μόνο η μία από αυτές επαναλήφθηκε.
“Έχοντας περισσότερους αναμεταδότες και περισσότερες πηγές διαθέσιμες για μελέτη, μπορεί να κατανοήσουμε αυτά τα κοσμικά παζλ – από πού προέρχονται και τι τα προκαλεί”, δήλωσε η Ingrid Stairs, αστροφυσικός στο UBC της βρετανικής Κολομβίας.
Τα επαναλαμβανόμενα σήματα πιθανότατα σημαίνει ότι υπάρχει – και ότι η ανθρωπότητα πιθανότατα θα βρει – ένα “ουσιαστικό πληθυσμό” επαναλαμβανόμενων σημάτων, υποστηρίζουν οι ερευνητές.
Επίσης, θα μπορούσε, επίσης, να επιτρέψει στους επιστήμονες να καταλάβουν τις διαφορές μεταξύ διαστημικών εκρήξεων, βοηθώντας τους να κατανοήσουν περισσότερα για την πηγή τους και να παρακολουθήσουν μελλοντικά φαινόμενα.
Όλα αυτά τα ευρήματα θα μπορούσαν να προσφέρουν κάποιες αποδείξεις για το ακραίο ή ασυνήθιστο περιβάλλον από το οποίο προέρχονται – ή για τη μυστηριώδη τεχνολογία που κάποιοι ισχυρίζονται ότι οι εξωγήινοι πολιτισμοί θα μπορούσαν να τους εκτοξεύσουν στο απώτατο διάστημα.
“Όποια και αν είναι η πηγή αυτών των ραδιοκυμάτων, είναι ενδιαφέρον να δούμε πόσο ευρύ φάσμα συχνοτήτων μπορεί να παράγει. Υπάρχουν μερικά μοντέλα όπου η πηγή δεν μπορεί να παράγει τίποτα κάτω από μια ορισμένη συχνότητα”, λέει ο Arun Naidu του Πανεπιστημίου McGill στο Κεμπέκ του Καναδά.
Μέσα σε διάστημα τριών εβδομάδων, καταγράφηκαν περίπου 13 ραδιοσήματα προερχόμενα από γαλαξία 1,5 δισ. έτη φωτός μακριά από τον πλανήτη μας.
Από αυτά, τουλάχιστον επτά καταγράφηκαν στα 400 MHz, υποδηλώνοντας ότι μπορεί να υπάρχουν ακόμη περισσότερα, πολύ χαμηλά για να τα καταγράψει τα όργανα.
Τέλος, να σημειωθεί ότι τα ραδιοσήματα ανακαλύφθηκαν στη διάρκεια πειραματικής χαρτογράφησης εντάσεως υδρογόνου.

Φώτο   Ρεπορτάζ    Διονύσιος   Κούρτης


Έτσι, το άρθρο “Μιλά” το Διάστημα! Επιστήμονες Παίρνουν Επαναλαμβανόμενα Ραδιοσήματα από Γαλαξία 1,5 Δισ. Έτη Φωτός Μακριά!

δηλαδή όλα τα άρθρα “Μιλά” το Διάστημα! Επιστήμονες Παίρνουν Επαναλαμβανόμενα Ραδιοσήματα από Γαλαξία 1,5 Δισ. Έτη Φωτός Μακριά! Αυτή τη φορά, ελπίζουμε ότι μπορεί να προσφέρει οφέλη σε όλους σας. Εντάξει, μπορείτε να δείτε σε μια θέση σε άλλα άρθρα.

Τώρα διαβάζετε το άρθρο “Μιλά” το Διάστημα! Επιστήμονες Παίρνουν Επαναλαμβανόμενα Ραδιοσήματα από Γαλαξία 1,5 Δισ. Έτη Φωτός Μακριά! η διεύθυνση του συνδέσμου https://movetodays.blogspot.com/2019/01/15_10.html

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε δωρεάν ενημερώσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Related Posts :

0 Response to "“Μιλά” το Διάστημα! Επιστήμονες Παίρνουν Επαναλαμβανόμενα Ραδιοσήματα από Γαλαξία 1,5 Δισ. Έτη Φωτός Μακριά!"

Δημοσίευση σχολίου