Διήμερο γευσιγνωσίας από το Liostasi και τον Λευτέρη Λαζάρου στην Ίο

Διήμερο γευσιγνωσίας από το Liostasi και τον Λευτέρη Λαζάρου στην Ίο - Γεια σου φίλε MOVE ΣΗΜΕΡΑ ΝΕΑ, Στο άρθρο που διαβάζετε αυτή τη φορά με τον τίτλο Διήμερο γευσιγνωσίας από το Liostasi και τον Λευτέρη Λαζάρου στην Ίο, έχουμε προετοιμαστεί καλά για αυτό το άρθρο μπορείτε να διαβάσετε και να κατεβάσετε τις πληροφορίες σ 'αυτό. ελπίζουμε πλήρωση των θέσεων άρθρο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, άρθρο ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, άρθρο ΠΟΛΙΤΙΚΗ, άρθρο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, άρθρο ΥΓΕΙΑ, άρθρο HEAVY, γράφουμε μπορεί να καταλάβει. Λοιπόν, καλή ανάγνωση.

τίτλος : Διήμερο γευσιγνωσίας από το Liostasi και τον Λευτέρη Λαζάρου στην Ίο
Σύνδεσμος : Διήμερο γευσιγνωσίας από το Liostasi και τον Λευτέρη Λαζάρου στην Ίο

Διαβάστε επίσης


Διήμερο γευσιγνωσίας από το Liostasi και τον Λευτέρη Λαζάρου στην Ίο







Αποτέλεσμα εικόνας για Διήμερο γευσιγνωσίας από το Liostasi στην ιο


Ο μήνας Αυγούστος “κλείνει” στο εστιατόριο “Grandma’s” του πεντάστερου boutique ξενοδοχείου Liostasi στην Ίο με μια διήμερη γαστρονομική εκδήλωση που θα διεξαχθεί στις 30 και 31 Αυγούστου 2018 και θα φέρει τη σφραγίδα του πολυβραβευμένου σεφ και κατόχου αστεριού Michelin, κ. Λευτέρη Λαζάρου.

Οι δύο ημέρες θα είναι αφιερωμένες σε ένα ξεχωριστό γαστρονομικό ταξίδι που θα αποπνέει τη θαλασσινή αύρα του Αιγαίου. Το μενού γευσιγνωσίας πέντε πιάτων με wine pairing, επιμελημένο από τον κ. Λαζάρου για τους επισκέπτες του εστιατορίου “Grandma’s”, έχει διάθεση να εξυψώσει τις αισθήσεις και να αναδείξει τη μοναδικότητα των ντόπιων πρώτων υλών.



Αποτέλεσμα εικόνας για Λευτέρη Λαζάρου στην Ίο

Με φόντο τη βεράντα του ανακαινισμένου “Grandma’s”, η θάλασσα και η γη αποτελούν την αφετηρία για την παρουσίαση ενός ευφάνταστου μενού πέντε πιάτων στο οποίο το ελληνικό στοιχείο διανθίζεται με μεσογειακές και εξωτικές νότες. Όλα τα πιάτα συνδυάζονται με ετικέτες κρασιών.

Το Μενού:
Λαβράκι μαριναρισμένο με καλαμάνση, κρέμα αβοκάντο, τσίλι και φύκια
Κρασί: Κτήμα Καριπίδη (Sauvignon blanc) 2017, Π.Γ.Ε. Κραννώνα

Καλαμάρι με ρεγγοσαλάτα και ντολμαδάκια ριζότου με σουπιά
Κρασί: Vassaltis Αμπελώνες Βαλαμπούς (Ασύρτικο) 2017, Π.Ο.Π Σαντορίνη



Τόνος τυλιγμένος σε φύλλο κρούστας, μαύρο σουσάμι, πιπεριά Φλωρίνης, ντομάτα και soya
Κρασί: Whispering Angel (Grenache - Rolle - Cinsault - Syrah - Tibouren) 2017, A.O.P. Cotes De Provence

Μάγουλα μοσχαρίσια με πουρέ γλυκοπατάτας
Κρασί: Γη & Ουρανός Αμπελώνες Θυμιόπουλου (Ξινόμαυρο) 2016, Π.Ο.Π Ναουσα



Μπάρα σοκολάτας Caraibe πάνω σε τραγανό μπισκότο πραλίνας, παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης και σάλτσα από κόκκινα φρούτα
Κρασί: Vinsanto Σαντορίνη Santo Wines 2011 (Ασύρτικο), Π.Ο.Π. Σαντορίνη


Έτσι, το άρθρο Διήμερο γευσιγνωσίας από το Liostasi και τον Λευτέρη Λαζάρου στην Ίο

δηλαδή όλα τα άρθρα Διήμερο γευσιγνωσίας από το Liostasi και τον Λευτέρη Λαζάρου στην Ίο Αυτή τη φορά, ελπίζουμε ότι μπορεί να προσφέρει οφέλη σε όλους σας. Εντάξει, μπορείτε να δείτε σε μια θέση σε άλλα άρθρα.

Τώρα διαβάζετε το άρθρο Διήμερο γευσιγνωσίας από το Liostasi και τον Λευτέρη Λαζάρου στην Ίο η διεύθυνση του συνδέσμου https://movetodays.blogspot.com/2018/08/liostasi.html

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε δωρεάν ενημερώσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Related Posts :

0 Response to "Διήμερο γευσιγνωσίας από το Liostasi και τον Λευτέρη Λαζάρου στην Ίο"

Δημοσίευση σχολίου