Aν ήξερες τι έχουν στα συστατικά τους δεν θα ξαναέτρωγες αυτές τις τροφές

Aν ήξερες τι έχουν στα συστατικά τους δεν θα ξαναέτρωγες αυτές τις τροφές - Γεια σου φίλε MOVE ΣΗΜΕΡΑ ΝΕΑ, Στο άρθρο που διαβάζετε αυτή τη φορά με τον τίτλο Aν ήξερες τι έχουν στα συστατικά τους δεν θα ξαναέτρωγες αυτές τις τροφές, έχουμε προετοιμαστεί καλά για αυτό το άρθρο μπορείτε να διαβάσετε και να κατεβάσετε τις πληροφορίες σ 'αυτό. ελπίζουμε πλήρωση των θέσεων άρθρο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, άρθρο ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, άρθρο ΠΟΛΙΤΙΚΗ, άρθρο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, άρθρο ΥΓΕΙΑ, άρθρο HEAVY, γράφουμε μπορεί να καταλάβει. Λοιπόν, καλή ανάγνωση.

τίτλος : Aν ήξερες τι έχουν στα συστατικά τους δεν θα ξαναέτρωγες αυτές τις τροφές
Σύνδεσμος : Aν ήξερες τι έχουν στα συστατικά τους δεν θα ξαναέτρωγες αυτές τις τροφές

Διαβάστε επίσης


Aν ήξερες τι έχουν στα συστατικά τους δεν θα ξαναέτρωγες αυτές τις τροφές



Aν ήξερες τι έχουν στα συστατικά τους δεν θα ξαναέτρωγες αυτές τις τροφές

Θα το σκεφτείς δυο φορές!

Ποιος δεν έχει κοιτάξει κάποια στιγμή τα συστατικά σε ένα φαγητό που τρώει, και να αναρωτήθηκε τι στο καλό είναι όλα αυτά που γράφει;

Όσο οι καταναλωτές δεν καταλαβαίνουν τα συστατικά είμαστε όλοι (;) ικανοποιημένοι αλλά αν ξέραμε τι τρώμε ίσως να το σκεφτόμασταν δεύτερη φορά. Αν δεν έχετε διδακτορικό δίπλωμα στην επιστήμη των τροφίμων, οι πιθανότητες να αναγνωρίσετε τα συστατικά είναι απειροελάχιστες.

Το χρώμα προέρχεται από ζωΰφια

Η Starbucks αντιμετώπισε τη σφοδρή αντίδραση των καταναλωτών της όταν αποκαλύφθηκε ότι μερικά από τα frappuccinos τους με χρώμα, ήταν χρωματισμένα χρησιμοποιώντας καρμίνη ή κοχενία, η οποία προέρχεται από κελύφη εντόμων. Η αλυσίδα έχει έκτοτε καταργήσει αυτό το συστατικο. Τώρα χρησιμοποιούν εκχύλισμα τομάτας, αλλά θα βρείτε ακόμα τα συστατικά που προέρχονται από κελύφη εντόμων σε άλλα προϊόντα…

Ξύλο στην παρμεζάνα

Η κυτταρίνη χρησιμοποιείται σε πολλά τυποποιημένα τυποποιημένα τυριά για να αποφευχθεί το “πέτρωμα”. Είναι συνήθως ασφαλής σε αποδεκτά επίπεδα (μεταξύ 2 και 4 τοις εκατό), αλλά έρευνα του 2016 από την Bloomberg News διαπίστωσε ότι ορισμένες μάρκες περιείχαν περισσότερο από το… διπλάσιο ποσοστό.

Σιλικόνη στις τηγανητές πατάτες

Η χημική διμεθυλοπολυσιλοξάνη, που βρίσκεται ως η πανταχού παρούσα ουσία που χρησιμοποιείται για να κάνει τα πάντα, από… συσκευές έως εμφυτεύματα στήθους, προστίθεται επίσης και στο μαγειρικό λάδι στα εστιατόρια fast food και κυρίως στις πατάτες. Αυτή η ουσία μπορεί να βοηθήσει να βρεθεί ακόμη και στη θεραπεία για τη φαλάκρα.

Κολλαγόνο στις γαρίδες

Αρκετές ασιατικές χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Βιετνάμ και της Κίνας, έχουν αναφέρει συσκευασμένες γαρίδες στις οποίες οι εταιρείες ενισχύουν με ένα τζελ για να αυξήσουν το βάρος τους. Ανάμεσα στα συστατικά τους είναι και το κολλαγόνο!



 απο Vantage Magazine


Έτσι, το άρθρο Aν ήξερες τι έχουν στα συστατικά τους δεν θα ξαναέτρωγες αυτές τις τροφές

δηλαδή όλα τα άρθρα Aν ήξερες τι έχουν στα συστατικά τους δεν θα ξαναέτρωγες αυτές τις τροφές Αυτή τη φορά, ελπίζουμε ότι μπορεί να προσφέρει οφέλη σε όλους σας. Εντάξει, μπορείτε να δείτε σε μια θέση σε άλλα άρθρα.

Τώρα διαβάζετε το άρθρο Aν ήξερες τι έχουν στα συστατικά τους δεν θα ξαναέτρωγες αυτές τις τροφές η διεύθυνση του συνδέσμου https://movetodays.blogspot.com/2018/07/a_29.html

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε δωρεάν ενημερώσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Related Posts :

0 Response to "Aν ήξερες τι έχουν στα συστατικά τους δεν θα ξαναέτρωγες αυτές τις τροφές"

Δημοσίευση σχολίου