Το τεχνητό κρέας είναι εδώ και κινδυνεύει να γίνει...μόδα

Το τεχνητό κρέας είναι εδώ και κινδυνεύει να γίνει...μόδα - Γεια σου φίλε MOVE ΣΗΜΕΡΑ ΝΕΑ, Στο άρθρο που διαβάζετε αυτή τη φορά με τον τίτλο Το τεχνητό κρέας είναι εδώ και κινδυνεύει να γίνει...μόδα, έχουμε προετοιμαστεί καλά για αυτό το άρθρο μπορείτε να διαβάσετε και να κατεβάσετε τις πληροφορίες σ 'αυτό. ελπίζουμε πλήρωση των θέσεων άρθρο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, άρθρο ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, άρθρο ΠΟΛΙΤΙΚΗ, άρθρο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, άρθρο ΥΓΕΙΑ, άρθρο HEAVY, γράφουμε μπορεί να καταλάβει. Λοιπόν, καλή ανάγνωση.

τίτλος : Το τεχνητό κρέας είναι εδώ και κινδυνεύει να γίνει...μόδα
Σύνδεσμος : Το τεχνητό κρέας είναι εδώ και κινδυνεύει να γίνει...μόδα

Διαβάστε επίσης


Το τεχνητό κρέας είναι εδώ και κινδυνεύει να γίνει...μόδα


Παρασκεύασαν ένα κρέας χωρίς να είναι...κρέας!

Η Αμερικανική εταιρεία Impossible Food ισχυρίζεται ότι έχει καταφέρει το ανέφικτο, δημιουργώντας το πρώτο χορτοφαγικό burger που θυμίζει απόλυτα ένα από κρέας, τόσο στην όψη όσο και γευστικά.

Η startup που βρίσκεται στη Silicon Valley και αποτελείται από επιστήμονες, μηχανικούς, σεφ, αγρότες και foodies έχει βάλει ως σκοπό να αλλάξει τις διατροφικές συνήθειες όλου του κόσμου, παράγοντας νέα τρόφιμα με πρώτο και καλύτερο το Impossible Burger, που έχει γίνει trend στο Instagram.

Σύμφωνα με το olivemagazine, μετά από 5ετή μελέτη κατάφεραν να ανακαλύψουν τις μεθόδους και τα υλικά που μπορούν να αναπαραστήσουν φυσικά την όψη, τη γεύση, την υφή, τα αρώματα, ακόμη και τους ήχους που κάνει ενώ ψήνεται ένα μπιφτέκι από μοσχαρίσιο κρέας. Χρησιμοποιώντας αποκλειστικά φυτικά υλικά λοιπόν, φτιάχνουν ένα μπιφτέκι που εκτός από χορτοφαγικό έχει και μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, άρα είναι και οικολογικό.

Το μυστικό τους;

Η αίμη, μία χημική ένωση που συμμετέχει συχνά ως προσθετική ομάδα ομάδα σε πρωτεΐνες, για παράδειγμα στην αιμοσφαιρίνη και την μυοσφαιρίνη, δίνοντας στο αίμα και στους μυς το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα. Η αίμη μιμείται τη γεύση του κρέατος, κάνοντας το Impossible Burger να μοιάζει πιο κρεάτινο.

Όσοι το έχουν δοκιμάσει πάλι, έχουν να πουν ότι...ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες τους, με το ζουμερό μπιφτέκι να έχει γεύση και υφή που θυμίζει αρκετά μοσχαρίσιο. Είναι ακόμη και ελαφρώς ροζ εσωτερικά, σαν ένα medium ψημένο μπιφτέκι.



el.gr


Έτσι, το άρθρο Το τεχνητό κρέας είναι εδώ και κινδυνεύει να γίνει...μόδα

δηλαδή όλα τα άρθρα Το τεχνητό κρέας είναι εδώ και κινδυνεύει να γίνει...μόδα Αυτή τη φορά, ελπίζουμε ότι μπορεί να προσφέρει οφέλη σε όλους σας. Εντάξει, μπορείτε να δείτε σε μια θέση σε άλλα άρθρα.

Τώρα διαβάζετε το άρθρο Το τεχνητό κρέας είναι εδώ και κινδυνεύει να γίνει...μόδα η διεύθυνση του συνδέσμου https://movetodays.blogspot.com/2018/04/blog-post_228.html

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε δωρεάν ενημερώσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Related Posts :

0 Response to "Το τεχνητό κρέας είναι εδώ και κινδυνεύει να γίνει...μόδα"

Δημοσίευση σχολίου