τίτλος : Τέλος το Χύμα Λάδι στο Εστιατόριο!
Σύνδεσμος : Τέλος το Χύμα Λάδι στο Εστιατόριο!
Τέλος το Χύμα Λάδι στο Εστιατόριο!
Από την αρχή του νέου χρόνου στα εστιατόρια θα πρέπει να σερβίρονται τυποποιημένα προϊόντα. Το χύμα λάδι απαγορεύεται και έτσι οι καταστηματάρχες θα πρέπει να διαθέτουν μικρές τυποποιημένες συσκευασίες των 100 ως 250 ml.
Υπολογίζεται, βάσει της κατανάλωσης, ότι θα πρέπει να τυποποιηθούν περίπου 10.000 τόνοι ελαιόλαδου, ποσότητα που αντιστοιχεί στο 4% με 5%.
Το ερώτημα είναι πόσο θα κοστίσει αυτό στον καταναλωτή, καθώς με κόστος από 30 ως 50 λεπτά για τον καταστηματάρχη το να ρίξει κάποιος στη σαλάτα του λίγο λάδι μπορεί και να σημαίνει… 1 ως και 3 ευρώ, ανάλογα με το κατάστημα.
Απ’ την άλλη η τυποποίηση σίγουρα εξασφαλίζει ποιότητα και σίγουρα ο καταναλωτής αποφεύγει τους κινδύνους από το αμφίβολης προέλευσης λάδι που μπορεί να σερβίρεται χωρίς έλεγχο.
Φώτο Ρεπορτάζ Διονύσιος Κούρτης
Έτσι, το άρθρο Τέλος το Χύμα Λάδι στο Εστιατόριο!
δηλαδή όλα τα άρθρα Τέλος το Χύμα Λάδι στο Εστιατόριο! Αυτή τη φορά, ελπίζουμε ότι μπορεί να προσφέρει οφέλη σε όλους σας. Εντάξει, μπορείτε να δείτε σε μια θέση σε άλλα άρθρα.
Τώρα διαβάζετε το άρθρο Τέλος το Χύμα Λάδι στο Εστιατόριο! η διεύθυνση του συνδέσμου https://movetodays.blogspot.com/2017/08/blog-post_7744.html
0 Response to "Τέλος το Χύμα Λάδι στο Εστιατόριο!"
Δημοσίευση σχολίου