Αγαπητέ κε Πολάκη, η εικόνα της κατάκτησης του διαστήματος από το ΣΥΡΙΖΑ είναι μισή - Σας τη στέλνω ολόκληρη

Αγαπητέ κε Πολάκη, η εικόνα της κατάκτησης του διαστήματος από το ΣΥΡΙΖΑ είναι μισή - Σας τη στέλνω ολόκληρη - Γεια σου φίλε MOVE ΣΗΜΕΡΑ ΝΕΑ, Στο άρθρο που διαβάζετε αυτή τη φορά με τον τίτλο Αγαπητέ κε Πολάκη, η εικόνα της κατάκτησης του διαστήματος από το ΣΥΡΙΖΑ είναι μισή - Σας τη στέλνω ολόκληρη, έχουμε προετοιμαστεί καλά για αυτό το άρθρο μπορείτε να διαβάσετε και να κατεβάσετε τις πληροφορίες σ 'αυτό. ελπίζουμε πλήρωση των θέσεων άρθρο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, άρθρο ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, άρθρο ΠΟΛΙΤΙΚΗ, άρθρο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, άρθρο ΥΓΕΙΑ, άρθρο HEAVY, γράφουμε μπορεί να καταλάβει. Λοιπόν, καλή ανάγνωση.

τίτλος : Αγαπητέ κε Πολάκη, η εικόνα της κατάκτησης του διαστήματος από το ΣΥΡΙΖΑ είναι μισή - Σας τη στέλνω ολόκληρη
Σύνδεσμος : Αγαπητέ κε Πολάκη, η εικόνα της κατάκτησης του διαστήματος από το ΣΥΡΙΖΑ είναι μισή - Σας τη στέλνω ολόκληρη

Διαβάστε επίσης


Αγαπητέ κε Πολάκη, η εικόνα της κατάκτησης του διαστήματος από το ΣΥΡΙΖΑ είναι μισή - Σας τη στέλνω ολόκληρη


Η ολοκληρωμένη εικόνα

του Μιχάλη Χαιρετάκη

Αγαπητέ κε Πολάκη, η εικόνα που ανεβάσατε για τους πανηγυρισμούς της κατάκτησης του διαστήματος απο τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μισή. Σας στέλνω μια ολοκληρωμένη.

Να σας ενημερώσω μόνο για να μην πανηγυρίζετε άδικα , οτι απο το 2013, ναι δεν ευθύνεστε εσείς για αυτό, η Hellas Sat εχει περάσει κατα 99.05 στην Arabsat , που έδωσε τα φράγκα για την κατασκευή του Hellas Sat 3 (700 εκ ευρώ είχε ανακοινώσει οτι θα διαθέσει όπως είχαμε διαβάσει πριν λίγο καιρό). Τώρα εμείς έχουμε το 1% του ΟΤΕ, το υπόλοιπο έχει περάσει στην DT , και ο ΟΤΕ έχει το 0.95% της Hellas Sat. Κάνοντας τις αντίστοιχες πράξεις βλέπουμε οτι τελικά έχουμε το 1% του 0.95% δηλαδή το 0.0095% της Hellas Sat ενω την ίδια ώρα τα αεροδρόμιά μας έχουν περάσει στην Fraport.

Η δική μου απορία είναι (δεν ξέρω αν την συμμερίζεστε και εσεις) σε περίπτωση πολεμικής σύρραξης τι γίνεται με τις τηλεπικοινωνίες (Αραβες, Γερμανοι) και με τα αεροδρόμια (Γερμανοι). Μάλλον είναι αυτη η διαφορά που ξεχωρίζει ενα κυρίαρχο κράτος απο μια τριτοκοσμική μπανανία, ένα φτωχό προτεκτοράτο.

Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα , να μη σας στενοχωρώ με λεπτομέρειες.

Συνεχίστε τους πανηγυρισμούς σας...




freepen.gr


Έτσι, το άρθρο Αγαπητέ κε Πολάκη, η εικόνα της κατάκτησης του διαστήματος από το ΣΥΡΙΖΑ είναι μισή - Σας τη στέλνω ολόκληρη

δηλαδή όλα τα άρθρα Αγαπητέ κε Πολάκη, η εικόνα της κατάκτησης του διαστήματος από το ΣΥΡΙΖΑ είναι μισή - Σας τη στέλνω ολόκληρη Αυτή τη φορά, ελπίζουμε ότι μπορεί να προσφέρει οφέλη σε όλους σας. Εντάξει, μπορείτε να δείτε σε μια θέση σε άλλα άρθρα.

Τώρα διαβάζετε το άρθρο Αγαπητέ κε Πολάκη, η εικόνα της κατάκτησης του διαστήματος από το ΣΥΡΙΖΑ είναι μισή - Σας τη στέλνω ολόκληρη η διεύθυνση του συνδέσμου https://movetodays.blogspot.com/2017/07/blog-post_112.html

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε δωρεάν ενημερώσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

0 Response to "Αγαπητέ κε Πολάκη, η εικόνα της κατάκτησης του διαστήματος από το ΣΥΡΙΖΑ είναι μισή - Σας τη στέλνω ολόκληρη"

Δημοσίευση σχολίου